”Tillräckligt att lära och stövlarna är stora” – Aleksi Koivisto

20.01.2022 kl. 09:30
Finlands Byars verksamhetsledare Aleksi Koivisto skriver i organisationens nyhetsbrev, att det är en glädje att komma med i de lokala utvecklarnas gäng. Jag fick äran att börja mitt drömjobb som er verksamhetsledare.

Det är en glädje att komma med i de lokala utvecklarnas gäng! Jag fick äran att börja mitt drömjobb som er verksamhetsledare. Det finns tillräckligt att lära och stövlarna är stora. Misstag kommer garanterat att ske. Allt vet jag inte ännu, men mycket har jag redan lärt mig utav er. Feedback, gratulationer och hejarop från er på fältet gör en ödmjuk. Dessa uppmuntringar har kommit från Leader-grupper, stadsdelsaktiva, byahövdingar, landskapsdirektörer, projektdragare, från andra, samt från våra partners. Det här visar på mångfalden inom vårt utvecklarfält. Du är en viktig del av detta.

Så här inleder Finlands Byars verksamhetsledare Koivisto sin inledningstext i föreningens nyhetsbrev (januari 2022). Förutom Koivistos inledning kan man läsa om infotillfällen inför Öppna Byarnas dag, kampanjen Stolt över byn, ett byaprojekt med målet att skapa livskraftiga samhällen, nätverksträffar för utbildare inom bysäkerheten, Byasockan-vinnarna, webbinarium om lokal utveckling, det ”Galna” smarta byar-projektet”, den riksomfattande byaenkäten som är öppen till 23.1, tidtabellen för vårens Uutiskirje, samt lite aktuellt från det finlandssvenska landsbygdsutvecklingsfältet.

Finlands Byars Uutiskirje (januari 2022) finns att läsas på webbplatsen uutiskirje.suomenkylat.fi.

Kenneth Sundman
Kommentarer (0)
Skriv siffran 5 med bokstäver: